Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z chodby zmizela vrtačka

CHOMUTOV - Na krádež byli dva, Alkohol za volantem..... 

 

Z chodby zmizela vrtačka

Z krádeže je podezřelá dvojice mužů ve věku 42 let z Radonic a 50 let z Klášterce nad Ohří. Využili chvilkové nepozornosti pracovníka, který při práci v domě odložil vrtačku a zatímco jeden hlídal na chodbě, druhý nářadí v hodnotě 700 korun z místnosti sebral. Následné vyšetřování policistů v Klášterci nad Ohří prokázalo, že oba dva byli za obdobné jednání v nedávné minulosti již trestáni. Obvinění z krádeže se nevyhnou ani v tomto případě.

Alkohol za volantem

Na sídlišti Písečná v Chomutově kontrolovala hlídka policistů v sobotu projíždějící vozidlo Š Fabia. Řidič, muž ve věku 48 let z okresního města byl podroben dechové zkoušce, která byla pozitivní. Nadýchal 1,87 a 1,81 promile. Svoji jízdu musel ukončit, navíc se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Stejně dopadl i 29letý muž z Klášterce nad Ohří. Včera jel se škodovkou ulicí Budovatelská. I on byl při kontrole podroben dechové zkoušce, při které nadýchal 1,56 a 1,52 promile. Čeká na něj stejné obvinění.

Vloupání do dvou chat

Vniknutí do dvou rekreačních objektů v obci Loučná pod Klínovcem vyšetřují policisté z Vejprt. V době, kdy majitelé nebyli přítomni, se do chat kdosi vloupal. Všechno prohledal, poškodil zařízení a odcizil různé věci. Celková škoda byla vyčíslena na nejméně 62 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestné činy krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Na telecí neměl peníze

V chomutovském obchodním centru zadržela ostraha 29letého muž z Jirkova při krádeži. Z chladicího boxu sebral dvě balení telecího masa v hodnotě 739 korun a snažil se odejít bez řádného zaplacení. Přivolaní policisté následně zjistili, že za krádeže byl pravomocně odsouzen Okresním soudem Chomutov již v roce 2015. Z krádeže bude proto obviněn i nyní.

19. prosince  2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem