Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z budovy zmizelo topení

TEPLICKO - Zloděj se vloupal do bývalých kanceláří; Vykradený sklep; Hledáme svědky nehody. 

 Z budovy zmizelo topení

    Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Proboštově vloupal do bývalé kancelářské budovy. Uvnitř demontoval a následně odcizil 27 topných těles, přibral si i nějaké drobné ruční nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na téměř devět tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradený sklep

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do suterénu panelového domu. Vysadil mříže u sklepní kóje a odcizil z ní dva snowboardy. Oznamovatel vyčíslil škodu na osm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 15:00 hodin dne 22. října 2019 do 13:55 hodin dne 24. října 2019 v Bílině, Jenišovská u č. p. 220. Neznámý řidič měl nabourat zaparkované vozidlo VW Passat stříbrné barvy, a aniž by učinil patřičná opatření daná zákonem, místo dopravní nehody opustil. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

25. října 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem