Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z autobusu zmizela nafta

Trestná činnost a dopravní nehodovost v severních Čechách 

Krádež nafty na Teplicku

     Pro naftu se vydal neznámý „upír“ v noci z pondělka na úterý do objektu jedné teplické firmy. Vyhlédl si zaparkovaný autobus a z nádrže odcizil 70 litrů motorové nafty. Poškozené firmě vznikla škoda ve výši téměř 8 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Vloupání do automobilu na Chomutovsku

     K vloupání do automobilu došlo v pondělí pozdě odpoledne na parkovišti u supermarketu v Chomutově. Pozornost neznámého pachatele zřejmě přilákal batoh, který zůstal ležet ve vozidle. Spolu s batohem přišel poškozený o peněženku s doklady a doklady od vozidla. Škodu vyčíslil na 650 korun.

Vloupání do automobilu v Liberci

     O autorádio a povinnou výbavu vozidla přišel počátkem týdne majitel Peugeota, který byl zaparkovaný před domem v Liberci. Neznámý zloděj, který se do automobilu vloupal, si z auta navíc odnesl i karton mléka. Celková škoda přesáhla pět tisíc korun.

Dopravní nehodovost

     V pondělí vyjížděli severočeští dopravní policisté k řešení 48 dopravních nehod a havárií. Nikdo nebyl usmrcen. Těžce zraněn byl jeden člověk, lehké zranění utrpělo 7 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 1 246 000 korun.

     Nejčastější příčinou dopravních nehod bylo nedání přednosti v jízdě, a to ve 12 případech. V 11 případech byl příčinou nehody nesprávný způsob jízdy a ve 2 případech nepřiměřená rychlost. Pod vlivem alkoholu byli 2 viníci dopravních nehod.

     Počty nehod v jednotlivých okresech: CL – 4, DC – 2, CV – 4, JN - 4, LB – 4, LT - 5, LN – 3, MO - 5, TP - 8, UL – 9, dálniční odd. - 0.

vytisknout  e-mailem