Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z auta zmizely miliony

ZLÍNSKO: Hledáme pasažéry modré škodovky.  

V souvislosti s prověřováním krádeže finanční hotovosti v řádech milionů korun žádáme o spolupráci i veřejnost. Ke krádeži došlo 16. září loňského roku mezi čtrnáctou a patnáctou hodinou ve Zlíně před hotelem Moskva. Právě tady zaparkoval okradený muž své vozidlo, ve kterém měl uloženou i vysokou finanční hotovost. Když se však po několika desítkách minut vrátil do vozu, peníze byly pryč. Způsob jakým se pachatel do automobilu dostal je předmětem dalšího šetření, zámek auta však zůstal neporušen.
V inkriminovanou dobu se v okolí hotelu pohybovalo vozidlo tovární značky Škoda Fabia combi v modrém provedení. Ze záznamů průmyslových kamer lze určit, že se jedná o novější typ, vyrobený pravděpodobně až po roce 2009. Na kolech jsou umístěny poklice a škodovka nemá přídavná mlhová světla. Ve vozidle seděly pravděpodobně dvě osoby, a právě ty by nám o krádeži mohly poskytnout cenné informace.
Pokud by někdo měl jakékoliv informace jak o vozidle, tak o lidech, kteří v něm 16. září loňského roku projížděli kolem hotelu Moskva ve Zlíně, nechť je sdělí na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. Je možné taktéž kontaktovat vyšetřovatele, a to na telefonním čísle 974 666 443.

 

10. ledna 2013, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem