Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Z auta odletělo kolo

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • Ve středu 24. dubna 2019 v době od 13:30 do 15:30 hodin někdo v Hodoníně na parkovišti u Lidlu poškodil auto. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a při parkování poškodil zaparkované vozidlo Renault. Po nehodě odjel z místa pryč, aniž by věc nějak řešil.
  • V pondělí 29. dubna 2019 ve 14:18 hodin došlo v Hodoníně na výjezdu z ulice Velkomoravská na silnici I/55 k dopravní nehodě. Neznámý řidič Škody Fabia světlé barvy (béžová) při odbočování v křižovatce směrem na Břeclav nedal přednost v jízdě červenému vozidlu Hyundai I30 odbočujícímu z hlavní silnice směrem do Hodonína. V křižovatce došlo ke střetu obou vozidel, ale řidič světlého vozidla pokračoval bez zastavení směrem na Břeclav.
  • V úterý 30. dubna 2019 v 16:46 hodin došlo na silnici I/55 u Hodonína ke kuriózní nehodě. Ve směru na Břeclav jela kolona několika vozidel. Poslednímu z těchto vozidel upadlo zřejmě rezervní kolo a vletělo do protisměrného jízdního pruhu. Tam se střetlo s nákladním vozidlem MAN s připojeným návěsem. Řidič, který kolo ztratil, pokračoval v jízdě směrem na Břeclav.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 3. 5. 2019

vytisknout  e-mailem