Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Z aut zmizely notebooky

RYCHNOVSKO - Auto není trezor. 

Tři krádeže zadokumentovali během víkendu policisté Obvodního oddělení Kostelec nad Orlicí. Dvě z nich zloděje k akci přímo vybízely.

motorová pilaVloupání do garáže ve Vamberku šetří policisté Obvodního oddělení Kostelec nad Orlicí. Do budovy se doposud neznámý pachatel vloupal během týdne. Rozbil okno a z objektu odcizil různé stavební a zahradní nářadí. Majiteli vznikla škoda vyšší než 13.000 korun.

Policisté stejného obvodního oddělení šetří i vloupání do dvou osobních aut u jedné restaurace v Česticích. V pátek v době oběda využil zloděj  nepozornosti řidiček dvou vozů a u aut zn. Hunday rozbil zadní boční okénka. Na zadních sedadlech v obou autech ležely dva notebooky zn. HP a zn. Lenovo. Nabídky  "vystaveného" zboží  doposud neznámý pachatel využil a počítače odcizil. Celková škoda, kterou majiteli způsobil, je odhadnuta na 45.000 korun.
Policie opakovaně řidiče varuje – auto není trezor ! Neponechávejte v něm bez dozoru cenné věci. Rozbít okénko a předměty odcizit je pro poberty záležitost okamžiku.

por. Mgr. Alena Kacálková
19. října 2015

 

vytisknout  e-mailem