Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky nehody

KLADENSKO - Pomozte dopravním policistům zjistit nezodpovědného řidiče. 

V pátek 23. října 2020 v 15:40 hodin došlo na tříramenné křižovatce ul. Štefánikova x Sportovců x Petrohradská k dopravní nehodě sedmasedmdesátileté cyklistky a zatím neustanovené dodávky. Nezjištěný řidič, jedoucí po ulici Petrohradská v nezjištěném vozidle, pravděpodobně v modré dodávce, při odbočování vpravo do ul. Štefánikova předjížděl před tímto úkonem ve stejném směru rovněž odbočující cyklistku jedoucí na jízdním kole zn. Eska a při zařazování před ní ji vytlačil zadní částí vozidla mimo její jízdní dráhu a tím došlo k pádu cyklistky na chodník. Žena si při pádu rozbila brýle a rozsekla pravé obočí.

Prvotní úkony na místě provedli policisté oddělení hlídkvé služby. Dechová zkouška u cyklistky byla s negativním výsledkem.

Stav nezjištěného řidiče nebylo možno zjistit, protože z místa dopravní nehody odjel a nesplnil si zákonem mu dané povinnosti. Při kolizi došlo ke zranění cyklistky, která byla převezena do Oblastní nemocnice Kladno k ošetření. Ke zranění jiných osob nedošlo.  

Pravděpodobný viník nehody, jak již bylo zmíněno v úvodu, z místa odjel. Žádáme proto svědky, kteří v inkriminovanou dobu projížděli, či procházeli v místě dopravní nehody, aby svými poznatky pomohli objasnit její průběh a pomohli vypátrat tohoto nezodpovědného řidiče.

Jakékoliv informace můžete sdělit policistům osobně na dopravním inspektorátu, nebo na telefonním čísle 974 873 250, 251. 255, nebo na mobilním telefonu 702 207 630. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková 
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
27. října 2020

Odkazy do noveho okna

DN cyklistka

DN cyklistka 

Detailní náhled

DN cyklistka

DN cyklistka 

Detailní náhled

DN cyklistka

DN cyklistka 

Detailní náhled

DN cyklistka

DN cyklistka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem