Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Workshop v Libuši

Ředitel služby cizinecké policie plk. Mgr. Milan Majer přijal pozvání na workshop spojený se slavnostním ukončením prvního běhu mezinárodního integračního projektu pořádaného městskou částí Praha - Libuš. 

     Workshop se se uskutečnil dne 27. července 2011, v prostorách Klubu Junior MČ Praha - Libuš, za účasti odborníků tuzemských partnerů projektu, Středočeské asociace manažerek a podnikatelek a Svazu Vietnamců v České republice o.s. a pozvaných odborníků a zástupců veřejné správy, zástupců zahraničních ambasád a české politické sféry. Program workshopu tvořily příspěvky jednotlivých účastníků, představení mezinárodního integračního projektu a zhodnocení 1. běhu. Ředitel služby cizinecké policie vyjádřil potěšení nad spoluprací cizinecké policie se zdejší městskou částí a integračními aktivitami, které zde probíhají a poblahopřál účastníkům projektu k úspěšnému absolvování kurzu. 
     V rámci workshopu proběhlo slavnostní ukončení prvního běhu mezinárodního integračního projektu zaměřeného na vzdělávání dlouhodobě a trvale usazených cizinců v ČR s cílem jejich udržení či zapojení se na trhu práce v souladu s právním řádem České republiky. Více o projektu naleznete na: http://www.vsichnispolecne.cz/

vytisknout  e-mailem