Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Workshop přilákal další zájemce

BRNO: Horké počasí prověřilo účastníky workshopu Policistou na zkoušku. 

Workshop Policistou na zkoušku přilákal v úterý téměř tři desátky zájemců o práci u Policie České republiky.  Ve sportovním areálu SKP Kometa Brno v Bauerově ulici si mohli všichni vyzkoušet především testy fyzické zdatnosti. Ty splnilo v opravdu horkém počasí dvacet zájemců.

Workshop je také příležitostí k získání informací o přijímacím řízení. Ať už zákonných podmínkách přijetí či nahlédnutí pod pokličku náročného psychologického vyšetření. Některé z testů si u psychologů mohli účastníci workshopu na místě nezávazně vyzkoušet. Hned několik zájemců využilo nabídku a po úspěšném absolvování fyzických testů zahájili přijímací řízení k policii. V případě úspěchu v dalších částech přijímacího řízení pak mohou po prázdninách obléci policejní uniformu.

Tradičním zpestřením workshopu jsou ukázky z policejní práce. Ať už kynologů či budoucích kolegů z oddlení hlídkové služby. Účastníci workshopu si mohli prohlédnout na několika stanovištích techniku dopravních policistů, zbraně speciální pořádkové jednotky či speciálně vybavené vozidlo cizinecké policie. V rozhovorech s policisty pak mohli více nahlédnout pod pokličku policejní práce.

Práce u Policie ČR nabízí uplatnění v různých profesích. Pokud uvažujete, že se stanete součástí našeho týmu, podívejte se na tyto webové stránky, kde získáte další informace k náboru. Pokud jste nestihli na tento  workshop přijít nebo jste se z různých důvodů nemohli dostavit, máme pro vás dobrou zprávu. Další se uskuteční už 17. srpna na stejném místě. Budeme se těšit. 

por. Bohumil Malášek, 28. července 2020

Odkazy do noveho okna

work (8)

work (8) 

Detailní náhled

work (7)

work (7) 

Detailní náhled

work (6)

work (6) 

Detailní náhled

work (5)

work (5) 

Detailní náhled

work (4)

work (4) 

Detailní náhled

work (3)

work (3) 

Detailní náhled

work (2)

work (2) 

Detailní náhled

work (1)

work (1) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem