Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Workshop „Přijď a staň se policistou na zkoušku“

KARLOVARSKÝ KRAJ – Hledáme posily do našeho týmu. 

Za účelem propagace a náboru nových policistů do řad Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje se bude konat dne 20. září 2018 od 10 hodin do 15 hodin na Krajském ředitelství policie Karlovarského kraje, Závodní 386/100 Karlovy Vary workshop pro veřejnost pod názvem „Přijď a staň se policistou na zkoušku“.  O den později, tedy 21. září 2018 od 8 hodin do 15 hodin, se tento workshop bude konat pro střední školy z Karlovarského kraje.

Máme pro vás připravený bohatý program a můžete si vyzkoušet fyzické a psychologické testy nanečisto. Pokud testy tělesné zdatnosti úspěšně splníte a rozhodnete se do konce roku 2018 zahájit přijímací řízení u policie Karlovarského kraje, budete mít část týkající se tělesné zdatnosti splněnou.

Kromě části přijímacího řízení se mohou přihlášení zájemci těšit na ukázku činnosti pořádkové jednotky a služebního psovoda, představení vozového parku policie, prohlídku budovy Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje nebo na ukázku výzbroje a výstroje.

Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky http://www.policie.cz/clanek/krajske-reditelstvi-policie-kvk-informace-nabizime-naborovy-prispevek-110-000-kc.aspx, kde se dozvíte vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme. Nesmíme opomenout zmínit informaci, že Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje nabízí nově nastupujícím policistům náborový příspěvek ve výši 110 tisíc korun.

V případě zájmu o zkoušku fyzických testů nanečisto se prosím zaregistrujete nejpozději do 10. 9. 2018 na email krpk.nabor@pcr.cz. Neváhejte a přijďte se podívat na workshop „Přijď a staň se policistou na zkoušku“. Naše práce vás může natolik zaujmout, že třeba právě vy se rozhodnete rozšířit naše řady. 

nprap. Kateřina Krejčí
14. 8. 2018

Odkazy do noveho okna

pozvánka 20.9. 2018

pozvánka 20.9. 2018 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem