Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vzniklé oddělení hlídkové služby

PRAHA VENKOV-JIH - Dnem 1. února 2017 došlo k organizační změně ve struktuře Policie České republiky, Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, Územního odboru Praha venkov – JIH. 

Stávající Obvodní oddělení (dále jen “OOP“) Čestlice se sídlem v Nupakách se změnilo na Oddělení hlídkové služby (dále jen “OHS“) Čestlice, se sídlem v Nupakách. Hlavní náplní vzniklého útvaru OHS bude především zabraňování narušování veřejného pořádku, předcházení páchání trestné činnosti, zakročování proti jejich pachatelům a rovněž dohled nad bezpečností a plynulostí silničního provozu.
Stávající teritorium OOP Čestlice z hlediska působnosti bylo administrativně rozděleno tak, že území obcí Nupaky a Čestlice spadají pod OOP Říčany, území obce Průhonice pod OOP Jesenice a území obce Dobřejovice pod OOP Kamenice.
Z praktického hlediska se pro občany dotčených obcí nic nemění, pouze se v následujícím období budou ve svých obcích setkávat kromě policistů z OHS Čestlice i s policisty z útvarů, pod něž území jejich obce nově spadá.

Kontakty na útvary:
Obvodní oddělení Říčany - tel.: 974 881 730, e-mail: poj.oo.ricany@pcr.cz
Obvodní oddělení Jesenice - tel.: 974 882 770, e-mail: poj.oo.jesenice@pcr.cz
Obvodní oddělení Kamenice - tel.: 974 881 740, e-mail: poj.oo.kamenice@pcr.cz
Oddělení hlídkové služby Čestlice - tel.: 974 881 750

V případě nutnosti zásahu policie doporučujeme požívat linku 158 tísňového volání Policie České republiky. Kontakty na jednotlivé útvary jsou určeny zejména pro dotazy, informace a komunikaci u již prověřovaných případů, nebo pro oznámení událostí, jež nevyžadují okamžitou reakci policie.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
PČR Praha venkov-JIH
9. února 2017

vytisknout  e-mailem