Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Kriminalistický ústav

Policie České republiky – Kriminalistický ústav

Vzděláváním společně proti zločinu

Ve dnech 23. až 24. května 2017 se v Praze v reprezentačním zařízení Spiritka uskutečnilo mezinárodní projektové setkání projektu Erasmus+ „Vzděláváním společně proti zločinu“. 

Setkání se zúčastnilo celkem 53 zástupců z partnerských a spolupracujících organizací, z toho 20 z Polské republiky a 16 ze Slovenské republiky. Většina zúčastněných se v předchozím období podílela konkrétním způsobem na přípravě a realizaci projektu.

Mezinárodní projektové setkání bylo součástí projektových aktivit, které jsou nezbytné pro splnění cílů projektu. Smyslem tohoto přátelského setkání bylo především vyhodnotit dosavadní průběh celého projektu a prezentovat jednotlivé zásadní výstupy. Současně se uskutečnila celá řada neformálních setkání a rozhovorů, ve kterých se diskutovalo o průběhu, významu, smyslu a udržitelnosti projektu.

Další konkrétní přínos lze shrnout do následujících bodů:        
- revize a prezentace zásadních výstupů projektu,
- ujasnění postupu projektového týmu na závěrečné období,
- vyhodnocení uskutečněných pilotních mobilit.
setkání

Finanční prostředky na přijetí zahraničních účastníků v rámci mezinárodního projektového setkání byly čerpány výlučně z projektových prostředků určených pro zajištění těchto jednání. Zahájení jednání se zúčastnily zástupkyně Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky Martina Kotasová, Domu zahraniční spolupráce Helena Slivková a Kanceláře projektů a evropských fondů Policejního prezidia České republiky Monika Mezuliániková. 

Milan Bandas
Kriminalistický ústav Praha
15. června 2017

vytisknout  e-mailem