Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vzala tržbu i s hmotnou odpovědností

ÚO Bruntál - a další zprávy 

Odcizila tržbu i dokument o hmotné odpovědnosti
Ve středu 20.10.2010 ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté ve spolupráci s kolegy z Hrušovan podezření 35leté ženě z přečinu zpronevěry. Toho se měla dopustit tím, že v době od 21. do 22.7.2010 v Bruntále v pivnici na ulici Seifertova, kde byla zaměstnána jak číšnice, si měla přisvojit tržbu ve výši 11 500 Kč. Při odchodu ještě vzala z kanceláře dokument o svoji hmotné odpovědnosti za svěřené prostředky.
 
V budově internátu přespali a odcizili různé věci
Bruntálští policisté spolu s kriminalisty objasnili případ odcizení různých věcí na internátě v Bruntále. Šetřením zjistili skupinku čtyř pachatelů ve věku od 18 do 22 let, kteří měli v průběhu srpna v Bruntále na ulici Kavalcova po domluvě a společně vniknout přes okno do skladu budovy internátu. Zde asi čtyřikrát přespali a následně odcizili televizor, mikrovlnnou troubu, rychlovarné konvice a vysavač. Věci dali do zastavárny a peníze si rozdělili a užili pro vlastní potřebu. Svým jednáním způsobili škodu přes 3 tisíce Kč. Policejní komisař SKPV zahájil včera 20.10.2010 jejich trestní stíhání z přečinu krádeže.
 
Z pracovního stroje odčerpal naftu
V průběhu dvou dnů , od 18. do 20.10.2010, v Rudné pod Pradědem dosud neznámý pachatel vyrazil dřevené dveře do výrobní haly i se zárubní a vnikl dovnitř. Zde odčerpal z nádrže pracovního stoje 100 litrů motorové nafty. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 6 tisíc Kč a to 3 tisíce na naftě a 3 tisíce poškozením dveří. Šetří OOP Bruntál.
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
21.10.2010

vytisknout  e-mailem