Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vzala si mobily na půjčenou občanku

Vjel přímo pod kola 

Vzala si mobily na půjčenou občanku - zahájení trestního stíhání
Z trestných činů podvodu a poškozování cizích práv byla v těchto dnech obviněna 39letá žena. Svého trestního jednání se měla dopustit tím, že na žádost 59leté poškozené se informovala o možnosti obstarání mobilního telefonu a ve dnech 2. a 3. 9.2008 si od důvěřivé ženy zapůjčila občanský průkaz. Na ten uzavřela bez jejího souhlasu objednávku služeb telefonního operátora. Na základě smluv jí byly zaslány i dva dotované mobilní telefony, ale ani jeden však poškozené nepředala. Služby operátora až do jejich zablokování využívala, aniž by platila vyúčtování. Jeden z telefonních přístrojů prodala v zastavárně a druhý mobil vydala až na výzvu policistů. Způsobená škoda činí přes 13 tisíc Kč. Šetří SKPV Krnov.
 
Vloupal se do firmy a vzal počítač
V brzkých ranních hodinách v úterý 9.6.2009 v Úvalně dosud neznámý pachatel nalezeným betonovým žlabem prohodil okno kuchyňky firmy a prolezl dovnitř. Z kanceláře vedoucího prodeje odcizil stolní počítač i s monitorem. Způsobil škodu odcizením ve výši 7 tisíc a poškozením 3 tisíce Kč.
 
Cyklista vjel pod kola
V 11.45 hodin dne 9.6.2009 v Krnově na ulici Petrovická 16letý mladík jel na jízdním kole a nevěnoval pozornost situaci v dopravě. Z chodníku bez rozhlédnutí vjel na silnici, kde právě projížděl 53letý řidič s vozidlem Volkswagen. Došlo ke střetu a ke zranění cyklisty. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem. Způsobená škoda činí 10 tisíc Kč.
 
Přišel o mobil
Dne 9.6.2009 ve Staré Vsi - Žďárský Potok z uzamčené budovy rekreačního objektu, ale z neuzamčeného pokoje dosud neznámý pachatel odcizil mobilní telefon HTC s navigací a fotoaparátem. Způsobená škoda činí 9 tisíc Kč.
 
Ze sklepa odcizil kolo
V Bruntále na ulici Jiráskova v době od 25.5. do 9.6.2009 vypáčil neznámý pachatel petlici sklepní kóje a odcizil pánské trekingové kolo Galaxy. Způsobená škoda činí 6 500 Kč.
 
                                                                                  komisař por. Bc. Tušková P.
 
 
 

vytisknout  e-mailem