Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům tragické dopravní nehody

České Budějovice - Projížděli jste v noci 23. října 2021 po silnici mezi obcemi Šalmanovice - Hluboká u Borovan? Mohli jste viděl cyklistu na elektrokole, který byl později nalezen bez známek života. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají případné svědky níže popsané tragické dopravní nehody z 23. října 2021, o které jsme vás již informovali – viz https://www.policie.cz/clanek/naraz-do-betonoveho-hranolu.aspx.

Případné svědci mohli po níže uvedené trase v době od 00:00 hod. až 03:00 hod. vidět cyklistu na místní komunikaci ve směru od obce Jílovice na obec Hluboká u Borovan. Muž se měl pravděpodobně pohybovat na elektro kole značky Leader Fox od hospody v obci Šalmanovice, přes obec Jílovice a dále směrem na obec Hluboká u Borovan.

Výzva je určena především řidičům, kteří místem v tento čas projížděli a měli ve vozidle palubní kameru, ale také chodcům a cyklistům, kteří se v tuto dobu pohybovali po výše uvedené trase.

Vaše svědectví přijme nprap. Jan Mandík na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 588 nebo případně na lince tísňového volání 158.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

7. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem