Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste viděli nehodu, volejte 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté se obrací na případné svědky několika dopravních nehod, které se staly v uplynulé době na území krajského města nebo v jeho blízkém okolí. 

K první nehodě došlo dne 25. února v 06:00 hodin v Českých Budějovicích na čtyřramenné křižovatce místních komunikací ulic Dienzenhoferova a ulice Reinerova. Při této nehodě odbočoval řidič vozidla značky VW černé barvy vlevo a při tomto manévru došlo ke střetu s cykistkou, která při dopravní nehodě utrpěla zranění.

Další nehoda se stala v obci Hrdějovice na parkovišti u obchodního domu Norma dne 25. února v době od 7:00 do 7:05 hodin, kdy neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil levé zpětné zrcátko u zde zaparkovaného osobního vozidla značky Hyundai I 10 a zmísta nehody ujel. 

Třetí nehoda se stala dne 27. ledna ve 13:20 hodin v ulici Otakarova před domem č.p. 2855/39A. Stálo zde zaparkované vozidlo značky Ford Tranzit světle hnědé barvy, u kterého neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem poškodil levé zpětné zrcátko. 

Pokud jste některou z výše uvedených nehod viděli, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

27. února 2020

vytisknout  e-mailem