Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Včera v poledne se v ulici Pražská stala dopravní nehoda, při které byly zraněny dvě chodkyně. Policisté hledají svědky. 

V pondělí 19. prosince se dvě minuty po poledni stala v Jablonci nad Nisou v ulici Pražská u křižovatky s ulicí V Aleji dopravní nehoda. Řidič s vozidlem Škoda Fabia jel ve směru do centra města, kde na přechodu pro chodce nedal přednost dvěma chodcům – ženě a její nezletilé dceři, které ulici chtěly přejít z jeho pravé strany. Žena ve snaze zabránit střetu s vozidlem ještě strhla dceru zpět, přičemž ovšem ještě došlo k jejich střetu s vozidlem a následnému pádu na vozovku. Obě byly převezeny na vyšetření do jablonecké nemocnice. Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody.


20. 12. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem