Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONECKO - V sobotu 8. listopadu se na silnici první třídy č. 65 v katastru Rychnova u Jablonce nad Nisou stala dopravní nehoda. Policisté hledají svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k celé události. 

V sobotu 8. listopadu se dopoledne pět minut po jedenácté hodině stala v katastru Rychnova u Jablonce nad Nisou na silnici první třídy číslo 65 dopravní nehoda. Řidič s vozidlem zn. Ford Tourneo Conect jel ve směru od Jablonce nad Nisou na Prahu, kde v mírném klesání v místě u bývalého autobazaru z nezjištěných příčin vjel vlevo do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem zn. VW Golf. Při tomto střetu došlo k utržení levých předních kol u obou vozidel, kdy následně se ford přetočil přes střechu zpět na kola a VW Golf na střeše zůstal. Při dopravní nehodě byli zraněni spolujezdec z vozu ford a řidič se spolujezdkyní ve voze VW Golf. Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 270.000,- Kč.
 
Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty s poznatky směřujícími k ustanovení neznámého řidiče i vozidla kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz .
Odkazy do noveho okna

DN Rychnov 1

DN Rychnov 1 

Detailní náhled

DN Rychnov 2

DN Rychnov 2 

Detailní náhled

DN Rychnov 3

DN Rychnov 3 

Detailní náhled

DN Rychnov 4

DN Rychnov 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem