Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONECKO - V sobotu 22. listopadu se krátce po třinácté hodině stala v katastru obce Pěnčín na silnici č. I/10 dopravní nehoda.Jeden její účastník s místa události odjel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. Policisty byl vypátrán až po několika hodinách. 

V sobotu 22. listopadu se ve 13.02 hodin na silnici první třídy číslo deset v katastru obce Pěnčín poblíž restaurace Pyrám stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem Škoda Octavia jel ve směru od Železného Brodu, kde na krátkém rovném úseku začal předjíždět vozidlo zn. Škoda Fabia, jehož řidič mu údajně zvýšením rychlosti a najetím vlevo znemožnil rychlé a bezpečné předjetí. Při jeho návratu do pravého jízdního pruhu tak došlo ke střetu pravého zadního rohu Škody Octavie s levým předním rohem Škody Fabie. Řidič Škody Fabie ovšem z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu ukládá zákon. Policisté ho vypátrali týž den večer krátce před půl osmou hodinou v nedaleké obci.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty s poznatky směřujícími k ustanovení neznámého řidiče i vozidla kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz .
 
 
25. 11. 2014
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

 
 
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem