Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

LIBERECKO – Hledáme svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Machnín na silnici ve směru od Stráže nad Nisou do Chrastavy před osadou Bedřichovka. 

V sobotu 27. května dopoledne v 9.35 hodin se stala dopravní nehoda v katastru obce Machnín na silnici první třídy číslo 35 ve směru jízdy od Stráže nad Nisou do Chrastavy před osadou Bedřichovka.  V místě ve stoupání o třech jízdních pruzích na přímém úseku silnice došlo k dopravní nehodě tří vozidel – BMW X5 černé barvy, Hyundai Tuscon stříbrné barvy a VW Polo černé barvy. Ve vozidle Hyundai Tuscon se zranili osoby. V tuto chvíli nebudeme popisovat z taktických důvodů jakýkoliv popis průběhu této dopravní nehody a o pomoc při šetření celé události žádáme o pomoc veřejnost.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří dopravní nehodu šetří, žádají veřejnost, pokud má někdo jakékoliv informace k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody, aby je sdělil policistům na bezplatné lince 158 nebo přímo policistům na Dopravní inspektorát v Liberci tel. 974 466 573. 


1. 6. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem