Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Policisté hledají svědky dopravní nehody, při které byl na přechodu pro chodce sražen starší muž. Žádají také dosud neznámého řidiče vozidla, aby se jim přihlásil. 

Tento týden v pondělí 7. listopadu se večer ve 20.00 hodin stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou na Anenském náměstí v prostoru křižovatky s ulicemi Kostelní a Soukenná. Dosud neznámý řidič jel s nezjištěným vozidlem ve směru od Anenského náměstí na Liberec, kde na přechodu pro chodce nedal přednost šedesátiletému chodci, který po přechodu přecházel vozovku z levé strany ve směru k hotelu Merkur. Následně tak došlo ke střetu tohoto chodce s uvedeným vozidlem, při kterém chodec upadl na přední kapotu a poté na vozovku, kde zůstal ležet. Neznámý řidič zastavil, přistoupil k chodci a dotazoval se ho, zda je v pořádku. V tu chvíli mu chodec, který přecházel se psem na vodítku, uvedl, že žádné zranění neutrpěl a z místa poté odešel. Po tomto zjištění neznámý řidič z místa události odjel. Ovšem následující den krátce před polednem chodec vyhledal lékařské ošetření, při kterém bylo zjištěno, že při střetu s vozidlem utrpěl lehké zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Věc policistům oznámil ošetřující lékař.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události a také uvedeného dosud neznámého řidiče, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody a ke zjištění totožnosti dosud neznámého řidiče.


9. 11. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

DN chodec 1

DN chodec 1 

Detailní náhled

DN chodec 2

DN chodec 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem