Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

LIBEREC – Hledáme svědky dopravní nehody, která se stala včera v prostoru křižovatky ulic Londýnská, Ostašovská a Zahradní. 

Tento týden v úterý odpoledne dvacet minut po šestnácté hodině se stala dopravní nehoda v Liberci v prostoru křižovatky ulic Londýnská, Zahradní a Ostašovská. Řidič s vozidlem VW Transporter jel po ulici Londýnská ve směru od ulice Sokolská do ulice Letná se zapnutým zvláštním výstražným světlem modré barvy doplněné o zvláštní zvukové výstražné znamení, kde následně při průjezdu uvedené čtyřramenné křižovatky na světelný signál s červeným světlem „Stůj!“. Při tomto došlo ke střetu přední části vozidla VW Transporter s levým bokem vozu Škoda Fabia, které řídila řidička po ulici Zahradní směrem k ulici Ostašovská a do křižovatky vjela na světelný signál se zeleným světlem. Při dopravní nehodě byl zraněna řidička a spolujezdkyně z vozidla Škoda Fabia.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají veřejnost, pokud má někdo jakékoliv informace k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody, aby je sdělil policistům na bezplatné lince 158 nebo přímo policistům na Dopravní inspektorát v Liberci tel. 974 466 573. Samozřejmě přijmeme veškeré informace i k samotnému průběhu této dopravní nehody.


25. 5. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Liberecký kraj

Odkazy do noveho okna

DN LB (1)

DN LB (1) 

Detailní náhled

DN LB (2)

DN LB (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem