Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v neděli v noci krátce po půl jedenácté hodině v ulici U Přehrady. 


V neděli 7. července v 22.40 hodin se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v ulici U Přehrady.
Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru od Tanvaldu do centra města, kde nejdříve předjel dvě před ním jedoucí vozidla a poté ještě začal předjíždět třetí vozidlo (Škodu Fabii). To ovšem z jeho pravé strany, přičemž došlo k jejich bočnímu střetu. Po tomto střetu předjíždějící neznámý řidič z místa události s nezjištěným vozem odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon. Řidička Škody Fabie ovšem vlivem střetu vyjela vpravo mimo komunikaci na travnatý břeh a poté se s vozem přetočila na střechu. Tato řidička utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol u ní policisté vyloučili provedenou dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče nezjištěného vozidla, který z místa dopravní nehody ujel.   


9. 7. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence
Jablonec nad Nisou

Odkazy do noveho okna

DN JN (1)

DN JN (1) 

Detailní náhled

DN JN (2)

DN JN (2) 

Detailní náhled

DN JN (3)

DN JN (3) 

Detailní náhled

DN JN (4)

DN JN (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem