Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU – Hledáme řidičku, která včera v podvečer odjela z místa dopravní nehody v prostoru křižovatky ulic Palackého a Riegerova. 


Včera v podvečer v 19.30 hodin se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulic Palackého a Riegerova. Dosud neznámá řidička s nezjištěným vozidlem jela po ulici Riegerova ve směru k uvedené křižovatce, kde v tu chvíli bylo signalizační zařízení mimo provoz. Řidička s vozidlem zastavila před přechodem pro chodce a zřejmě měla v úmyslu na tomto přechodu umožnit nezletilému cyklistovi, který před ním stál, aby jej přejel. Ovšem řidička s vozidlem i cyklista se následně rozjeli ve stejném okamžiku a došlo tak ke střetu přední části vozu a levé strany jízdního kola, přičemž chlapec upadl na vozovku. Neznámá řidička ještě z vozidla vystoupila a zeptala se cyklisty, zda je v pořádku. Následně z místa odjela, aniž by splnila povinnosti, které jí v takové situaci ukládá zákon. Nezletilý chlapec při uvedeném střetu s vozidlem utrpěl lehké zranění.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu   jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámé řidičky, která z místa dopravní nehody odjela, aniž by splnila povinnosti, které jí v takové situaci ukládá zákon. Samozřejmě žádáme i samotnou řidičku, aby se policistům přihlásila stejným způsobem.

19. 5. 2021
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN JN (1)

DN JN (1) 

Detailní náhled

DN JN (2)

DN JN (2) 

Detailní náhled

DN JN (3)

DN JN (3) 

Detailní náhled

DN JN (4)

DN JN (4) 

Detailní náhled

DN JN (5)

DN JN (5) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem