Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

Český Krumlov – Českokrumlovští dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc. 

Českokrumlovští dopravní policisté žádají případné svědky níže uvedené dopravní nehody, aby je kontaktovali na Územním odboru Český Krumlov, Dopravní inspektorát, Tovární 165, Český Krumlov, případně na telefonním čísle 974 232 250.

Dne 30. července 2022 v době okolo 10:07 hodin došlo v Českém Krumlově na čtyřramenné křižovatce ulice 5. Května, ulice Objížďková, ulice Pod Sv. Duchem a ulice Linecká k havárii motocyklu tovární značky Yuki, kterou řídil čtyřicetiletý řidič. K havárii došlo tak, že řidiči na motocyklu jedoucím po ulici Objížďková směrem do ulice 5. Května nedal přednost řidič jedoucí na elektrokoloběžce, který vyjel z levé strany z ulice Pod Sv. Duchem. Řidič motocyklu na toto musel zareagovat prudkým bržděním, následkem čehož došlo k jeho pádu i s motocyklem na zem. Ke střetu s elektrokoloběžkou nedošlo. Řidič elektrokoloběžky z místa nehody ujel po ul. 5. Května směrem na Větřní. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče motocyklu.

Popis řidiče elektrokoloběžky: mladší muž, kolem 20 let, na sobě měl červené tričko a černé tepláky. Muž na hlavě při jízdě neměl nasazenou přilbu a měl kratší černé vlasy. Koloběžka měla vpředu velké kolo a vzadu malé kolo, rám byl červeno černý bez registrační značky. Případ vyšetřuje prap. Martin Vladyka.

Děkujeme za vaši pomoc.

por. Miroslav Šupík, DiS., ck.pis@pcr.cz

4. srpna 2022

vytisknout  e-mailem