Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

LIBEREC - Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala 20. prosince v ranních hodinách. na ulici Tanvaldská. 

Uplynulý týden v úterý  20. prosince se kolem osmé hodiny ranní stala dopravní nehoda v Liberci,  ulici Tanvaldská poblíž křižovatky s ulicí Rochlická. Střetlo se zde osobní vozidlo se starší chodkyní. Řidič osobního vozidla Nissan Almera jel ve směru od centra města na Jablonec, kdy mu v místech před křižovatkou s ulicí Rochlickcá náhle z pravé strany vstoupila do jízdní dráhy chodkyně.  Dvaašedesátiletá žena se pohybovala mimo vyznačený přechod pro chodce. Řidič již střetu nedokázal zabránit a narazil do ní pravou přední částí vozidla. Při nehodě utrpěla těžké zranění. Přivolaní záchranáři zraněnou ženu převezli do Krajské nemocnice v Liberci, kde byla následně hospitalizována. U řidiče provedli policisté orientační dechovou zkoušku na alkohol přístrojem Dräger, která byla negativní. U seniorky dechovou zkoušku z důvodu jejího zdravotního stavu nemohli provést, vyžádali si proto provedení odborného lékařského vyšetření spojeného s odběrem krve. 

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 466 251 nebo na bezplatné tísňové lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu: lb.di.podatelna@pcr.cz


29.12.2016
prap. Mário Valášek
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem