Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům

Prachatice – Volary – Volarští policisté pátrají po pachateli, který včera večer střílel se vzduchovou zbraní na vlakovou soupravu. (Hlasová schránka 974 236 116) 

Volarští policisté provádí úkony trestního řízení ve věci přečinu výtržnictví a poškození cizí věci. Dosud nezjištěný pachatel se včera po jednadvacáté hodině, v prostoru u kolejiště, poblíž ubytovny v ulici Tolarova ve Volarech, dopustil střelby, a to z přesně nezjištěné vzduchové zbraně, na vlakovou soupravu, která se v tu chvíli posunovala do depa. Ve vlaku se v tu chvíli nacházely celkem tři osoby, uklízečka a dva strojvůdci. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Hmotná škoda na vlakové soupravě je však předběžně vyčíslena na 100 000 korun. Po pachateli nyní volarští policisté pátrajjí. 

Volarští policisté žádají případné svědky události o informace, které jim můžete poskytnout buď osobně na Obvodním oddělení, ul. Soumarská 376 ve Volarech nebo telefonicky na čísle 974 236 740 případě prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

14. srpna 2022

vytisknout  e-mailem