Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Výzva pro svědky nehody

ŠUMPERK - Řidič v osobním autě srazil cyklistku a z místa ujel. 

situacni-foto-mista DN.jpegŠumperští kriminalisté prověřují okolnosti a souvislosti dopravní nehody, ke které došlo v pátek 1. dubna v době od 05:50 hodin do 05:55 hodin v Šumperku v křižovatce ulic Temenická, Langrova a Havlíčkova. Podle prvotního šetření nezjištěný řidič osobního vozidla tmavé barvy nezjištěného typu jel po ulici Temenické a v dané křižovatce při odbočování vpravo do Langrovy ulice srazil 54letou cyklistku, která projížděla křižovatkou v přímém směru.

Při nehodě utrpěla cyklistka zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Řidič však z místa nehody odjel, aniž by zastavil a zraněné cyklistce poskytnul první pomoc.

Nyní se policisté s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, resp. svědky uvedené dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli nebo procházeli. Pomoci by jim mohly také záznamy průběhu nehody z palubních kamer projíždějících vozidel. S bližšími informacemi k typu vozidla a jeho registrační značce, případně k samotnému řidiči je možné kontaktovat bezplatnou linku 158.

por. Mgr. Marie Šafářová
5. dubna 2022

vytisknout  e-mailem