Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výzva k řidičům

KLADENSKO - Policisté pátrají po řidiči, který vyhozením odpadu z okénka způsobil dopravní nehodu. 

Dnes 17. ledna 2020 v brzkých ranních hodinách kolem 04.00 hodiny došlo na silnici č.1/16 na 19, 604 kilometru v katastru města Slaného k dopravní nehodě. Jedná se o pozemní komunikaci po novém obchvatu u Slaného ve směru jízdy na obec Tuřany, před sjezdem na dálnici D7.

Řidič jedoucí nákladní soupravou složenou z tahače a návěsu dosud nezjištěného typu ve směru k obci Mělník, vyhodil za jízdy z vozidla eurofólii, která obsahovala lidské exkrementy. K vyhození došlo právě v době, kdy se míjeli s řidičem v protijedoucí nákladní soupravě tovární značky Mercedes od obce Mělník. Eurofólie s obsahem dopadla na čelní sklo tahače Mercedes-Benz a došlo k poškození čelního skla v celé ploše. Řidič, který se dopustil tohoto nevybíravého jednání poté pokračoval ve své jízdě. Dvaačtyřicetiletý řidič nákladní soupravu s poškozeným sklem zastavil a na místo přivolal policejní hlídku. Ke zranění osob nedošlo. Policisté vyzvali řidiče k provedení dechové zkoušky, která byla s negativním výsledkem.

Dopravní policisté kladenského inspektorátu nyní dopravní nehodu prošetřují a pátrají po neukázněném řidiči, který poškodil tímto nevybíravým způsobem čelní sklo protijedoucího vozidla a svým jednáním ohrozil řidiče, ale i ostatní účastníky silničního provozu.

Policie nyní vyzývá všechny řidiče, ale i jejich spolujezdce, kteří dnes 17. ledna 2020 kolem 04. hodiny projížděli tímto úsekem po obchvatu města Slaného a mohli zaznamenat jednání řidiče z nákladní soupravy jedoucí ve směru jízdy do Mělníka nebo tento skutek zaznamenala jejich kamera, aby své poznatky poskytli na nejbližší policejní služebnu, na telefonní číslo 974 873 251 nebo na mobilní telefon 702 207 630 a nebo na linku 158.    

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. ledna 2020

vytisknout  e-mailem