Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva k dopravní nehodě v katastru Frýdštejna

JABLONECKO – Hledáme řidiče s nezjištěným vozidlem, který během jízdy znečistil vozovku mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. 

V neděli 4. června se odpoledne stala dopravní nehoda na silnici třetí třídy mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. V přesně neustanovené době asi 400 metrů ve směru od Frýdštejna dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem znečistil vozovku unikajícím olejem. Z místa odjel, aniž by událost oznámil a místo označil jako překážku ve sjízdnosti komunikace. Krátce před šestnáctou hodinou místem projížděl řidič s motocyklem Kawasaki, který po projetí pravotočivé zatáčky a najetí do levotočivé zatáčky vyjel na olejovou skvrnu a s motocyklem, na němž s ním jela i spolujezdkyně, upadl na vozovku. Při tomto pádu motocyklista i spolujezdkyně utrpěli lehká zranění, které jim na místě ošetřila posádka Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek.

V souvislosti s touto dopravní nehodou policisté pátrají po neznámém řidiči s neustanoveným vozidlem, který znečistil během jízdy uvedenou vozovku mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. Pokud má někdo jakékoliv informace ke zjištění neznámého řidiče a vozidla, žádáme, aby se přihlásil na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz .


5. 6. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Frýdštejn (1)

DN Frýdštejn (1) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (2)

DN Frýdštejn (2) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (3)

DN Frýdštejn (3) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (4)

DN Frýdštejn (4) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (5)

DN Frýdštejn (5) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (6)

DN Frýdštejn (6) 

Detailní náhled

DN Frýdštejn (7)

DN Frýdštejn (7) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem