Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Využil nestřeženého okamžiku

KROMĚŘÍŽSKO: Odcizil koloběžku v hodnotě bezmála deset tisíc korun. 

V úterý 10. září 2013 v dopoledních hodinách odcizil neznámý pachatel v Bezručově parku v Kroměříži koloběžku tmavě modré barvy značky Kostka a typu HILL Twenty v hodnotě bezmála deset tisíc korun. Ke krádeži došlo v průběhu focení reklamní kampaně. Zloděj využil nestřeženého okamžiku, kdy se jednatel firmy a jeho pracovníci od koloběžky vzdálili a nevěnovali jí dostatečnou pozornost. Její zmizení zjistili až po ukončení akce za dvě hodiny.
Jedná se o atypický model, který není na našem trhu zcela běžný. Koloběžka byla nová, nepoužívaná.
Případ vyšetřují kroměřížští policisté, kteří nyní po odcizené koloběžce i pachateli trestného činu krádež, pátrají. Po dopadení mu hrozí až dvouleté vězení.
V souvislosti s krádeží pátráme po muži ve věku okolo pětadvaceti let, který je přibližně 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy. Oblečen byl do modré mikiny a modrých dlouhých kalhot. Na hlavě měl bílou kšiltovku. Žádáme o pomoc také veřejnost. Informace o podezřelé osobě nebo o samotné odcizené koloběžce nám mohou občané sdělit na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo přímo policistům z kroměřížského obvodního oddělení.
 
27. září 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

koloběžka

koloběžka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem