Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výtržnosti v baru

CHOMUTOV - Vloupání do domu, Z restaurace zmizely nápoje, Přivlastnil si cizí věci.... 

Výtržnosti v baru
Hned dvakrát vyjížděla během uplynulého víkendu klášterecká policejní hlídka do Pražské ulice, kde došlo k výtržnosti v jednom místním baru. Dvojice pachatelů ve věku 39 a 27 let si zde vyřizovala  vzájemné neshody a při rvačce poškodili nejen zařízení baru, ale i hrací automat a vybavení místních toalet. Majitel uvedl, že oprava poškozených věcí jej bude stát nejméně 25 tisíc korun. Na oba muže nyní čeká obvinění z trestných činů výtržnictví a poškozování cizí věci.
Vloupání do domu
Do opuštěného rodinného domu v Radonicích vnikl  zloděj. Kdosi využil toho, že je objekt v současné době v rekonstrukci, během víkendu zde nikdo není a  tak poškodil okno a vlezl dovnitř. Kromě hifi věže zmizelo i různé stavební nářadí a tak se celková škoda vyšplhala na téměř 14 tisíc korun. Vloupání vyšetřuje místní policie jako trestný čin krádeže.
Z restaurace zmizely nápoje
Během pondělní noci se neznámý zloděj vloupal do restaurace v Klostermannově ulici v Chomutově. Ze skladu se sice nic neztratilo, ale z prostoru výčepu zmizely alkoholické i nealkoholické nápoje za nejméně čtrnáct tisíc korun. Po pachateli této krádeže nyní pátrají policisté.
Přivlastnil si cizí věci
Z krádeže je podezřelý 33letý muž z Chomutova. Na sídlišti Kamenná totiž včera vnikl do bytu své bývalé přítelkyně a v době, kdy žena nebyla doma, si odvezl lednici za jedenáct tisíc korun. Protože mu lednička nepatřila, obrátila se žena na policejní oddělení, kde krádež ohlásila.
Bilance včerejších nehod
Na silnice okresu se během víkendu vrátilo zimní počasí. Přestože jsou cesty uklouzané, řešili policisté během včerejšího dne pouze tři  nahlášené dopravní nehody. Nikdo nebyl naštěstí zraněn, škody na majetku činí 327 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem