Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví v místní restauraci

KARLOVARSKO – Napadený v sebeobraně zaútočil. 

Karlovarští kriminalisté obvinili dva muže, a to 44letého muže z přečinu výtržnictví a 26letého cizince z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví, oba trvale bydlící v Karlových Varech.
 
Tohoto jednání se muži měli dopustit dne 19. 1. 2014 kolem čtvrté hodiny ráno, v karlovarské restauraci v prostorách herny. Po krátké slovní rozepři měl fyzicky napadnout 44letý útočník obsluhu restaurace, kdy měl do obsluhujícího muže strkat a fyzicky ho napadat údery pěstí do těla. Napadený měl v sebeobraně úder opětovat, ale starší útočník v útoku proti němu pokračoval a dále ho měl fyzicky napadat údery pěstí a kopy nohou do těla, jak v prostorách herny, tak i v prostorách restaurace. V dalším útoku mu měl poté zabránit náhodný host, který měl staršího muže zadržet. Toho využil obsluhující muž, který vzal z prostoru baru tzv. valašku, kterou měl několika údery jak násadou, tak i kovovou částí udeřit agresivního muže do celého těla, který po útoku začal utíkat z restaurace pryč. Oba výtržníci byli ošetřeni v karlovarské nemocnici.
 
V případě prokázání viny tak hrozí 44letému obviněnému muži až dvouletý trest odnětí svobody a 26letému muži trest odnětí svobody až na 3 roky.
 
nprap. Zuzana Týřová
29. 1. 2014

vytisknout  e-mailem