Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržnictví šesti pachatelů

Kladensko - Skupina šesti pachatelů bezdůvodně fyzicky napadla čtyři mladíky ve Stochově. 

    Stochovští policisté v současné době prošetřují případ fyizického násilí, ke kterému došlo ve Stochově kolem půlnoci v době mezi 28. a 29. září 2013. V tomto časovém rozmezí skupina šesti pachatelů ve věku od 16 do 25 let (r.97,97,96,95,92 a 88) ze Stochova v ulici U Stadinu na parkovišti bezdůvodně fyzicky napadla čtyři mladíky ve věku od 18 do 21 let (r.94,94,93,92). Tohoto jednání se podezřelí pachatelé dopustili na místě veřejnosti přístupném  a při fyzickém útoku udeřili poškozené nejen několika ranami pěstí, ale i kopy. Dále jeden z pachatelů při tomto útoku vyskočil na kapotu vozidla BMW, které zde bylo zaparkováno a ostatní útočící pachatelé do tohoto vozidla kopali a tímto svým jednáním způsobili promáčkliny v boku vozidla a ukopli zpétná zrcátka. Způsobená škoda na vozidle je ve výši 40 000,-Kč.  Poškození mladíci byli převezeni k ošetření do Oblastní nemocnice Kladno. Přivolaná policejní hlídka na místě činu vyhodnotila toto bezdůvodné násilné fyzické napadení jako podezření z trestného činu výtržnictví.  U všech účastníků tohoto útoku policisté zjistili totožnost a po provedení prvotních úkonů byli  podezřelí pachatelé propuštěni na svobodu. Nyní jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví. Jelikož jsou mezi podezřelými pachateli i mladistvé osoby nebudou k případu poskytovány bližší informace. 

1. října 2013

nprap. Jana Šteinerová

Nález ručního granátu - v neděli 29. září 2013 po 17. hodině bylo oznámeno, že v obci Ješín mezi rodinnými domy byl nalezen podezřelý předmět a pravděpodobně se jedná o granát. Na místo oznámení ihned vyjela policejní hlídka z OOP Zlonice, která nalezený granát z 2. světové války na místě zajistila. Do příjezdu pyrotechnika byl tento granát střežen policejní hlídkou. Přivolaný pyrotechnik následně granát zneškodnil. Při nálezu a manipulaci s tímto granátem nedošlo k žádnému poškození majetku ani ublížení na zdraví a nikdo nebyl zraněn.  V době zneškodnění byla uzavřena část pozemní komunikace mezi obcemi Ješín a Kamenný Most  policejní hlídkou a následně byla po několika minutách silnice plně zprůjezdněna.  

Odcizení čtyřkolky - v době mezi 27.a 29. září 2013 neznámý pachatel vnikl do uzamčené garáže v Kladně v ulici Dlouhá. Po překonání zabezpečené garáže z místa odcizil čtyřkolku zn. Jinling, žluté barvy. Dále byla odcizena černá helma  a černé rukavice. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 17 500,-Kč.

Krádež kola - dne 30. září 2013 bylo oznámeno, že téhož dne kolem poledního neznámý pachatel vnikl na pozemek v Kladně v ulici Ant. Škváry a odcizil odtud horskéjízdní kolo, světlé modré barvy s bílou přední vidlicí a bílým tácem u šlapek. Vzniklá škoda činí 15 000,-Kč. 

Vloupání do garáže - na linku 158 bylo oznámeno, že v době mezi 28. a 29. září 2013 neznámý pachatel za užití násilí se vloupal do řadové garáže ve Slaném v Rabasově ulici a poté z ní odcizil horské kolo, sadu zimních pneumatik s disky. Tímto jednáním pachatele vznikla škoda předběžně ve výši cca 15 500,-Kč.  Tyto všechny tři uváděné případy jsou prošetřovány jako podezření z trestného činu krádeže.

-

vytisknout  e-mailem