Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržnictví

Na místo fyzického napadení byla přivolána i RZS  

     V nočních hodinách dne 24 ledna 2012 v Kladně v Italské ulici před obchodním domem na místě veřejnosti přístupném dva mladíci  z Kladna, postupně fyzicky napadli 22 letého muže, který po tomto útoku zůstal ležet na zemi. Na místo byla přivolána RZS a policejní hlídka. Poškozený mladík byl transportován do kladenské nemocnice k vyšetření. S podezřelými pachateli policisté provedli prvotní úkony a nyní jsou šetřeni na svobodě. V současné době policie případ prošetřuje jako podezření  z trestného činu výtržnictví. 

 

25. ledna 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Krkavčí otec - na obvodní oddělení Kladno bylo oznámeno, že 35 letý muž z Kladna, který v současné době nežije s rodinou ve společné domácnosti,  již od dubna 2010 neplní svoji vyživovací povinnost ke svým dvěma nezletilým dcerám., která mu vyplývá dle zákona o rodině a následně je upravena rozsudkem OS Kladno. Dlužná částka k lednu 2012 činí 132 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z tresného činu zanedbání povinné výživy. 

Odcizené okapy a poškozená střecha - v době mezi 19. až 20. lednem 2012  neznámý pachatel z neobydlené budovy Dětského domova Ledce, která je nyní v rekonstukci, odcizil 12 metrů měděných okapů a poškodil rozebráním taškovou střechu v délce 25 metrů. Předběžná škoda činí 51 000,-Kč a případ je prošetrován jako podezření z trestného činu krádeže. K dalšímu případu odcizení měděných svodů došlo v Kladně v Kačické ulici v době mezi 23. až 24. lednem 2012. Dosud neznámý pachatel po překonání oplocení u domu odcizil připevněné měděné okapy a okapové svody  z garáže a i z domu. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 20 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z tresného činu krádeže a porušování domovní svobody. 

vytisknout  e-mailem