Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyšplhal přes balkon

TEPLICE - Odcizil pokladničku, Krádež v OBI, Viděli jste nehodu? 

Vyšplhal přes balkon
 
K vloupání do bytu došlo v uplynulých dnech v Duchcově. Neznámý pachatel vyšplhal v nestřeženém okamžiku na balkon bytu ve zvýšeném přízemí ve výšce 2 metry. Následně otevřeným oknem vnikl do obývacího pokoje, kde ze skříně odcizil volně uloženou, uzamčenou příruční kovovou pokladnu s finanční částkou 58.000,-Kč a stejnou cestou odešel. Poškozený byl v době spáchání skutku doma v jiné místnosti. Po zloději pátrají duchcovští policisté.


Nepozornost ho stála doklady

O tom, že není dobré nechávat osobní věci v nákupním vozíku se přesvědčil 71 letý muž v teplickém OBI. Ten si tašku pověsil na držadlo nákupního vozíku, když však nedával pozor, neznámý zloděj mu tašku odcizil. Spolu s taškou zmizely i doklady, platební karty a svazek klíčů. Policisté nabádají nakupující, aby si vždy pečlivě hlídali osobní věci a v žádném případě neodkládali zavazadla do vozíku.
 
 
Viděli jste nehodu?
 
K dopravní nehodě došlo v době od 21. března 2011 07:00 hod. do 21. března 2011 10:00 hod. na výjezdu od středního odborného učiliště v ulici Fráni Šrámka v Teplicích. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla údajně poškodil zaparkované vozidlo značky Škoda Yeti, rz 6U3 4443. Vozidlo má lehce poškozenou přední část. Škoda byla odhadnuta na cca 20.000,- kč. Žádáme občany ,kteří by mohli k nehodě poskytnout jakékoliv informace, aby zavolali na linku 974439260.
 
 
Teplice, 25. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem