Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Výsledky soudní pitvy

PLZEŇ – VENKOV – Z posudků soudních znalců a výsledků soudní pitvy policisté zjistili, že žena zemřela v důsledku vnitřních chorobných příčin a na její smrti neměla podíl žádná cizí osoba. 

Kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov od 13. října 2022 pracovali na případu zraněné dvacetileté cizinky, která byla po 13. hodině nalezena nedaleko jedné z benzínových čerpacích stanic na výjezdu z Plzně. Po ošetření přivolanými zdravotními záchranáři byla zraněná žena převezena do nemocničního zařízení, kde byla hospitalizována. Policisté od začátku pracovali hned s několika verzemi vzniku vážného zdravotního stavu ženy. Jednou z možností bylo, že na zranění ženy měla podíl nějaká cizí osoba, stala se účastníkem dopravní nehody a další variantou bylo, že vážný zdravotní stav ženy byl způsoben z chorobných příčin.

Žena po několika dnech v nemocnici zemřela, a proto byla v případu nařízena soudní pitva. Jak z posudku soudních znalců, kteří byli k případu přizváni ještě v době hospitalizace ženy v nemocnici, tak z výsledků soudní pitvy a dalších posudků bylo zjištěno, že k vážnému zdravotnímu stavu a následnému úmrtí došlo z důvodu vnitřních chorobných příčin.

por. Ing. Eva Červenková
7. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem