Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vyrušily zloděje

Písek – Do bytu v panelovém domě v ulici Třída přátelství v Písku se vloupal zkušený zloděj. (hlasová schránka 974 235 116) 

Písečtí kriminalisté zahájili včerejšího dne trestní stíhání mladého muže ze Strakonic, který se měl dne 15.7.2009 krátce před dvacátou hodinou vloupat do bytu v ulici Třída Přátelství v Písku.
Vloupání oznámily téhož dne dvě mladé ženy, které po příchodu do bytu vyrušily zloděje přímo při činu. Zaskočeny nezvaným hostem, který jak kriminalisté následně zjistili není v této protiprávní činnosti nováčkem, zůstaly v předsíni bytu a zloděj kolem nich z místa činu utekl. Celý incident se naštěstí obešel bez zranění i odcizení věcí. Zloděj po útěku z místa nasedl do připraveného osobního automobilu ujel.

Po oznámení na případu spolupracovali policisté Obvodního oddělení Písek i kriminalisté, kteří díky příkladné policejní práci a poznatkům zjištěným od obou svědkyň zjistili pachatele tohoto činu. Trestní stíhání pro trestné činy pokus krádeže vloupáním a porušování domovní svobody je vedeno proti muži, který již byl za takový trestný čin odsouzen a byl mu uložen podmíněný trest odnětí svobody se zkušební dobou až do roku 2011.

vytisknout  e-mailem