Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vyrušil signál a vykradl auto

Za bílého dne, před zraky stovek lidí, vykradl luxusní auto v samém centru metropole. Poznáváte ho? 

Kriminalisté osmého oddělení prvního policejního obvodu pátrají po mladíkovi, který na Národní třídě vykradl luxusní BMW.

Celý příběh začal ve chvíli, kdy majitel auta zaparkoval u levého obrubníku. Z vozu vystoupil a odešel si po svém, kdy ještě před tím měl vozidlo dálkově uzamknout.

Jak zachytily bezpečnostní kamery, nedlouho poté přichází k autu hledaný. Nejprve vůz obchází a přes okénka zkoumá, zda je co ukrást. Pak jen otevře dveře, sedne dovnitř a vezme si co libo. Během několika málo vteřin z auta vystoupí a odchází směrem k Václavskému náměstí.

Při krádeži si mladík protiprávně přisvojil peněženku poškozeného s finanční hotovostí a platebními kartami, a úřední písemnosti.

Zmiňovaným kriminalistům se do této doby nepodařilo takzvaně ustanovit osobu pachatele. Proto z tohoto místa prosí o pomoc širokou veřejnost.

Pokud kdokoli mladíka na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho identitu, potažmo místo jeho pobytu, nebo pohybu, předejte prosím tyto informace kriminalistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 15. 1. 2017

vytisknout  e-mailem