Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vypůjčené peníze dosud nevrátila

PRAHA VENKOV-JIH - Policisté z Jílového u Prahy pátrají po čtyřiadvacetileté ženě z Opavska 

Po pobytu čtyřiadvacetileté Michaely Z. pátrají od konce dubna letošního roku jílovští policisté z důvodu prověřovaní trestního řízení ve věci podezření z podvodného jednání. Žena si v červenci roku 2013 vypůjčila od svého známého přes třicet tisíc korun, které se zavázala vrátit do konce následujícího měsíce ve stejném roce.
Dohodu však nedodržela. Půjčku do současné doby nevrátila, na urgence o navrácení peněz nereaguje. Na adrese svého bydliště se nezdržuje a její současné místo pobytu se přes veškerá provedená opatření policistům nepodařilo zjistit.
Policisté její jednání kvalifikovali jako přečin podvod, za které jí v případě odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.Vzhledem k tomu, že se mladá žena tak vyhýbá trestnímu řízení, okresní státní zástupce vydal souhlas s jejím zadržením a po hledané bylo vyhlášeno celostátní pátrání.
Veškeré poznatky k hledané přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo jílovským policistům na telefonním čísle: 602 306 919 nebo prostřednictvím tísňové linky Policie ČR 158.

nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
25. září 2015

vytisknout  e-mailem