Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl řeznictví

TEPLICKO - Zloděj se sám přišel k vloupání přiznat a další zprávy. 

Vykradl řeznictví

     Až osm let by mohl strávit za mřížemi 40letý recidivista, který se v Bílině vloupal do řeznictví. V nočních hodinách vnikl do provozovny, kde odcizil peníze, cukroví a masné výrobky za téměř osm tisíc korun. Když se dozvěděl, že ho shánějí policisté, sám se přišel na služebnu přiznat, že se vloupání dopustil. V minulosti desetkrát odsouzený recidivista byl obviněn ze zločinu krádeže, vyšetřován je na svobodě.

Na dávky neměl nárok

     Z přečinu podvodu byl obviněn 37letý muž, který zneužil sociální systém a neoprávněně pobíral dávky. Při uplatnění žádosti o dávku státní sociální podpory neuvedl a nedoložil příjmy ze závislé činnosti ze zahraničí. Tím zavinil, že mu byl přiznán a vyplacen příspěvek na bydlení ve výši více jak deset tisíc korun, pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, mohl by strávit až dva roky ve vězení.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Teplicích vykradl zaparkované auto. Po rozbití okénka vnikl dovnitř a odcizil mobilní telefon, celková škoda byla vyčíslena na tři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí pachateli až osmiletý trest odnětí svobody.

19. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem