Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vykradená pracovní auta

VSETÍNSKO: Ze dvou aut zmizelo nářadí za více jak osmdesát tisíc korun. 

V noci z úterý na středu se ze dvou vozidel zaparkovaných na zahradách rodinných domů v Rožnově pod Radhoštěm ztratilo nářadí za více jak sedmdesát pět tisíc korun. Domy jsou ve stejné ulici naproti sobě.

Zloděj se v noci z úterý na středu zaměřil na dvě pracovní auta. Ta byla zaparkovaná na zahradách vedle rodinných domů ve stejné ulici Rožnova pod Radhoštěm. První oznámení ve středu ráno učinil padesátiletý místní muž. Muž uvedl, že se z neuzamčené nástavby vozidla Toyota ztratily kufříky s různým nářadím. Byly mezi nimi svářecí agregát, úhlová bruska, aku vrtačka, prodlužovací kabel, startovací kabely a jiné nářadí. Firmě z Rožnova pod Radhoštěm vznikla škoda za téměř třicet pět tisíc korun.

Po chvíli policisté přijali další oznámení a to pětapadesátiletého muže. V tomto případě se zloděj nezjištěným způsobem dostal do zavazadlového prostoru vozidla Citroen. Odnesl si z něj opět nářadí. Šlo a aku vrtačku a příklepovou vrtačku s příslušenstvím. Zmizel i přístroj sloužící k prověření elektroinstalací. Téměř padesátitisícová škoda vznikla firmě z Rožnova pod Radhoštěm.

Policisté pokračují v získávání informací k těmto krádežím. Po odcizených věcech i pachateli nadále pátrají.

30. června 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem