Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradená čerpací stanice

TEPLICE - Vykradená pumpa; Přišel o střešní nosič a další zprávy.  

Vykradená pumpa
     Alkohol, cigarety a cukrovinky byly předmětem zájmu neznámého pachatele, který se vloupal do benzínové čerpací stanice v Srbicích. Hodnota zboží, které bylo odcizeno, byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun, dalších deset tisíc budou stát opravy provozovny. Policisté věc prověřují jako přečiny krádeže a poškození cizí věci.
 
Přišel o střešní nosič
     O střešní box v hodnotě dvacet tisíc korun přišel majitel vozidla Citroen Picasso. Neznámý pachatel box odcizil ze střechy auta zaparkovaného v Teplicích. Zloděj navíc z vozidla demontoval a odcizil i podélné střešní nosiče. Za přečin krádeže hrozí lapkovi v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Zloděj zatoužil po alkoholu
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se během prvního dne letošního roku vloupal do restaurace v Bílině. Zloděj vyšplhal po mřížích do prvního patra, vnikl do objektu a následně zde odcizil dosud přesně nezjištěný počet lahví s alkoholem. Škoda byla předběžně vyčíslena na 36 tisíc korun, věc je prověřována jako  přečin krádeže.
 
Z firmy zmizel počítač
     Z přečinu krádeže je podezřelý dosud neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do areálu stavební firmy. Z kanceláře si zloděj odnesl stolní počítač i s monitorem. Škoda byla vyčíslena téměř na 25 tisíc korun, po pachateli i odcizených věcech nyní pátrají policisté. V případě dopadení hrozí lapkovi až dva roky ve vězení.
 
Pátráme po pachateli nehody
Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci.
     K  dopravní nehodě došlo v době od 18.30 hodin dne 25. 12. 2010 do 18.30 hodin dne 2. 1. 2011 v Teplicích, ul. Opavská. Dosud nezjištěný řidič neustanoveného vozidla poškodil zadní nárazník zaparkovaného vozidla Škoda Octavia combi modré barvy a z místa nehody ujel.
    Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 2 a 5, telefon 974 439 266 (260), nebo na linku 158. 
 
 
Teplice, 3. 1. 2011, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem