Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradená auta

TEPLICKO - Z vozidel zmizely kamery i navigace; Odcizený vozík; Vloupání do spíží. 

Vykradená auta

     Až osm let vězení hrozí pachateli, nebo pachatelům zodpovědným za vloupání do dvou vozidel v Bílině. V obou případech vnikl pachatel do aut po rozbití bočního okna a odcizil kamery z čelního skla. Škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na tři tisíce korun, další čtyři tisíce majitelé zaplatí za výměnu rozbitých skel.

     Stejným způsobem vnikl neznámý pachatel také do vozidla zaparkovaného v Teplicích. Odnesl si navigaci a powerbanku, v tomto případě byla celková škoda vyčíslena na bezmála patnáct tisíc korun, policisté případ prošetřují jako trestné činy krádeže a poškození cizí věci.

Odcizený vozík

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Dubí ukradl přívěsný vozík. Zloději v krádeži nezabránil ani řetěz, kterým byl vozík v hodnotě deset tisíc korun zajištěn, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže.

Vloupání do spíží

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do dvou spíží ve společné chodbě domu. Z jedné si odnesl umělý vánoční strom, vánoční ozdoby a oblečení, z druhé odcizil písemnosti a plynovou pistoli.  Celková škoda byla vyčíslena na tři tisíce korun, vzhledem ke spáchání v době nouzového stavu hrozí lapkovi v případě dopadení až osmileté vězení.

11. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem