Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vykrádal domky a chaty v Novém Hrozenkově

VSETÍNSKO: Policisté dopadli recidivistu. 

Policisté z Karolinky objasnili v těchto dnech vloupání do dvou rodinných domků a dvou rekreačních chat v Novém Hrozenkově. Třiadvacetiletého muže z Karolinky, jenž se vloupání dopustil, počátkem týdne obvinili z krádeže a porušování domovní svobody.
 
Dvou vloupání se třiadvacetiletý muž dopustil vloni v prosinci a dvou letos v únoru. V první polovině posledního měsíce roku vnikl po rozbití okna do rodinného domku, odkud odcizil vzduchovku, dalekohled a několik lahví alkoholu. Přibližně ve stejnou dobu se chtěl v noci vloupat do rekreační chaty. Rozbil okno a hodlal vlézt dovnitř, ovšem v chatě se rozsvítilo, on se zalekl a z místa s prázdnou utekl. Další dva jeho skutky jsou z druhé poloviny února letošního roku. Dřevěným polenem rozbil okno rodinného domku a odcizil vrtačku a alkohol. Pak přešel k nedaleké rekreační chatě, ze které vzal DVD přehrávač, reproduktory a několik lahví alkoholu. Odcizený DVD přehrávač i s ovladačem jsme u něj našli a on ho vydal policistům. Všechny vykradené objekty se nachází v části Nového Hrozenkova ve Vranči. Majitelům způsobil škodu poškozením a odcizením za necelých 10 000 korun.
 
Policisté z Karolinky sdělili muži podezření z tr. činů krádež a porušování domovní svobody s trestní sazbou do tří let. Tento muž byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již stíhán.
 
 
13. března 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
 

vytisknout  e-mailem