Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vyhýbají se nástupu do vězení

PRAHA VENKOV-JIH – Pátráme po dvou hledaných ženách, na které v druhé polovině loňského roku vydal okresní soud pro Prahu - východ příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.  

První, jednačtyřicetiletá žena, je zdánlivého stáří 40 až 45 let, hubené 170 až 180 cm vysoké postavy, má modré oči a středně dlouhé hnědočerné vlasy.
Druhá, pětatřicetiletá žena, je zdánlivého stáří 30 až 35 let, střední 170 až 175 cm vysoké postavy. Má středně dlouhé blond obarvené vlasy, modré oči. Na pravé tváři nad horním rtem má umístěn piercing, kde může nosit stříbrnou pecku.
Obě hledané se v místě svého trvalého bydliště delší dobu nezdržují a jsou nekontaktní. I přes veškerá provedená opatření a šetření se kriminalistům do současné doby nepodařilo zjistit o nich žádné nové informace, zejména k místu jejich pobytu, zaměstnání či případného výskytu.
Z uvedených důvodů se touto formou kriminalisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledaným ženám přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit policistům prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc, Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
6. dubna 2016

vytisknout  e-mailem