Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vyhýbá se policii

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z obvodního oddělení Kamenice pátrají po mladíkovi z Benešova 

Po pětadvacetiletém muži pátrají policisté z obvodního oddělení Kamenice od konce května roku 2015 v souvislosti s prověřovanou majetkovou trestnou činností. Dosud neznámý pachatel v polovině března loňského roku se v areálu skladu v obci Strančice – Všechromy postupně zmocnil devíti bazénových dávkovacích stanic v celkové hodnotě dosahující částky 250 tisíc korun.
Policisté předpokládají, že by jim hledaný muž mohl svou výpovědí k prošetřované události poskytnout důležité informace vedoucí k objasnění celého případu. Vzhledem k tomu, že se mladý muž v místě bydliště nezdržuje a jiné místo jeho pobytu není policistům známo, bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání na základě uděleného souhlasu okresního státního zástupce .
Proto se touto cestou policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému jim mohou občané sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení Kamenice nebo je mohou zavolat na telefon: 725 961 501,případně prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
15. ledna 2016

vytisknout  e-mailem