Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vyhýbá se nástupu do vězení

PRAHA VENKOV-JIH – Pátráme po hledaném muži, na kterého počátkem letošního května vydal Krajský soud v Praze příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.  

Jedná se o šestašedesátiletého muže, který je zdánlivého stáří 65 až 70 let. Má střední, až obézní, 170 - 175 cm vysokou postavu, zelené oči, je ostříhán dohola a nosí dioptrické brýle.
Hledaný se v místě svého trvalého bydliště nezdržuje, je nekontaktní. Z výsledků dosavadního šetření kriminalisté předpokládají, že by se mohl zdržovat v zahraničí. S  ohledem k jeho vztahu k umělecké činnosti (fotografování), by se mohl pohybovat i v prostředí různých galérií. I přes veškerá další provedená opatření se kriminalistům do současné doby nepodařilo o něm zjistit žádné nové informace, zejména k místu jeho pobytu nebo výskytu.
Z uvedených důvodů se touto formou kriminalisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit policistům na telefonních číslech: 974 882 476, 974 882 437, nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
2. prosince 2016

vytisknout  e-mailem