Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vyhrožování a napadání

Písek – Protivín – Rozepře mezi bývalými manželi skončila napadáním a vyhrožováním. 

Protivínští policisté vyjížděli v druhé polovině prosince loňského roku do jednoho z místních bytů, kde mělo docházek ke konfliktu mezi bývalými manželi a také současným manželem ženy středního věku.

Podezřelý muž měl zabušit na vstupní dveře, jakmile je žena otevřela, měl ji odstrčit a neoprávněně do bytu vstoupit. Následovala slovní rozepře, do které se zapojil i současný partner ženy a mělo dojít k fyzickému napadení. Exmanžel měl napadnout jak muže, tak svou bývalou ženu a způsobit jim drobná poranění. Dalšímu napadání zabránili až přivolaní policisté.

O dva dny později měl opět v Protivíně podezřelý muž bránit bývalé ženě v jízdě automobilem, když zaparkoval takovým způsobem, aby nemohla odjet. Během komunikace pak měl vyhrožovat, že jejímu současnému muži ublíží na zdraví.

Případy prošetřovali policisté protivínského obvodního oddělení, ve středu 10. ledna 2018 zahájil vyšetřovatel trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a nebezpečné vyhrožování. Vyšetřování případu pokračuje.

 por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

11. ledna 2018

vytisknout  e-mailem