Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vyhasly dva lidské životy

TRUTNOVSKO-Tragická dopravní nehoda 

Tři hodiny po Silvestrovské půlnoci se v katastru obce Rudník stala tragická dopravní nehoda, po které vyhasly dva lidské životy. Přivolaní dopravní policisté na místě události provedeným šetřením zjistili, že jednadvacetiletý řidič osobního motorového vozidla Audi dostal v levotočivé zatáčce smyk, následkem čehož vyjel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu.
I přes veškerou snahu lékařů mladík sedící za volantem dopravního prostředku na následky svých zranění na místě zemřel. Těžce zraněného spolujezdce zdravotníci transportovali do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde na následky uvedené havárie vyhasl i druhý život. Proč k uvedené nešťastné události došlo, v současné době intenzivně vyšetřují trutnovští policisté Služby kriminální policie a vyšetřování ve spolupráci s policisty Dopravního inspektorátu v Trutnově.
Policie České republiky tímto žádá všechny řidiče motorových i nemotorových vozidel, aby při provozu svých dopravních prostředků dodržovali zásady bezpečné jízdy a zbytečně neriskovali. 
nprap. Udo Ertner
2. 1. 2012 
 

vytisknout  e-mailem